Vår filosofi: vi tror på individens potential

Mer än 10 år av framgångsrik erfarenhet: Vår resa mot ditt mål.

Work Education grundades år 2022 med målet att inom fem år bli Stockholms ledande leverantör av jobb- och arbetsmarknadsrelaterad coachning. Vi erbjuder skräddarsydd och engagerad coachning, där varje klient behandlas som en individ med unika behov och mål.

Vår filosofi är lika enkel som den är kraftfull: Vi tror på varje individs unika potential och förmåga att forma sin egen framtid, oavsett bakgrund eller tidigare erfarenheter.

Med över tio års samlad erfarenhet och en mångfald av roller inom branschen har vi utvecklat en metodik som ger enastående resultat. Vårt rykte och våra resultat talar för sig själva, och vi är fast beslutna att upprätthålla en utmärkt kvalitet och tillfredsställelse för våra klienter och uppdragsgivare. 

Vår resa är bara i sin begynnelse, och vi är redo att ta nästa steg för att tillsammans förverkliga dina mål.

Bli kontaktad för vägledning!
Skriv namn och telefonnummer så ringer vi dig.

Utmärkelser & Media

Min lokala hjälte
Sollentuna kommun 2018
Föregående
Nästa

Bashar Tancro Hussein tilldelas Sofia Magdalenas Sköld (2022)

"Bashar Tancro Hussein tilldelas Sofia Magdalenas sköld för sitt engagemang och sina insatser för ungdomar i Sollentuna. Han är en förebild för många unga och har arbetat med Drive in-fotbollen i Sollentuna som han var med och startade upp. Bashar är en ledare med goda värderingar och som inspirerar ungdomarna till att leda sig själva"