Vem är vi?

Work Education grundades år 2022

På Work Education siktar vi mot att bli Stockholms bästa leverantör av jobbcoaching och arbetsmarknadrelaterad coaching inom fem år. Hos oss kan du lita på du får en engagerad och kreativ coach som stöttar dig från A till Ö. 

Efter mer än tio år i branschen och i olika roller har Bashar förstått vad som resulterar i effektiv coachning. Han har hittat ett recept för framgång och levererar utmärkta resultat för klienter och uppdragsgivare.  

Bashar Tancro Hussein

Bashar startade sitt första bolag oktober 2015 med fokus på konsulttjänster inom arbetsmarknadsfrågor. Första konsultuppdraget var på Karriärkonsulten AB där Bashar satt som VD och delägare under  två års tid. 

2017 startade han bolaget Unikum Bemanning AB och 2022 grundade han Work Education med målsättningen att bli nummer ett på att coacha individer ut i sysselsättning. 

Idag levererar Work Education coaching inom både offentlig, kommunal och privat sektor samt erbjuder workshops och föreläsningar för ungdomar inom föreningsliv och skola. UTMÄRKELSER & MEDIA

Utsedd till Min lokala hjälte i Sollentuna för sitt arbete med ungdomar i Sollentuna kommun (2018)

Vinnare av Sollentuna kommuns Trygghetspris (2019)

Vinnare av Guldhjulet (2020)

Grundare av den ideella föreningen Möjligheternas Plats  

Sofia Magdalenas Sköld (2022)

"Bashar Tancro Hussein tilldelas Sofia Magdalenas sköld för sitt engagemang och sina insatser för ungdomar i Sollentuna. Han är en förebild för många unga och har arbetat med Drive in-fotbollen i Sollentuna som han var med och startade upp. Bashar är en ledare med goda värderingar och som inspirerar ungdomarna till att leda sig själva"